<<
Hermans Herentals

Banden

In ons bandenhotel kan u uw winter- of zomerbanden opslaan. Zo hoeft u niet langer zelf met uw banden te zeulen. Tevens zorgen wij ervoor dat uw banden per seizoen grondig gereinigd kunnen worden. Wij bewaren uw banden aan een voordelige prijs in een daarvoor uitgeruste opslagplaats. Zo blijven ze steeds in optimale conditie. 
 

Banden voor uw Audi

 
Het zijn de banden die de voorsprong door techniek letterlijk op de weg overbrengen. Om dat zo comfortabel en veilig mogelijk te doen, monteert Audi alleen banden die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarmee kunt u met een goed gevoel de weg op. Waarom dat zo is, leest u hieronder. Bovendien vindt u op deze pagina's achtergrondinformatie en handige tips over autobanden. Wij wensen u alvast een goede en veilige reis!
  
Kwaliteit
 

De banden waarmee uw nieuwe Audi wordt geleverd of die de Audi dealer ter vervanging monteert, zijn uitstekend opgewassen tegen alle uitdagingen die ze onderweg tegenkomen. Ze zijn namelijk van de modernste materialen gemaakt en speciaal afgestemd op het betreffende model Audi. De lat ligt beduidend hoger dan de wetgever voorschrijft. Het rubber is getest op rolweerstand, de invloed op de rijdynamiek en handling, prestaties op hoge snelheid, waterafvoer, winterbestendigheid en vormvastheid. Inderdaad een lange lijst met criteria. Behalve de bandenfabrikant zelf testen ook de Audi engineers banden om te beoordelen of ze geschikt zijn voor montage onder een Audi. 
  
Testcriteria
 

Audi schrijft kwaliteit het liefst met hoofdletters. Dat is extra belangrijk als het om zaken gaat die rechtstreeks met de veiligheid te maken hebben, zoals autobanden. Daarom let Audi erop dat de banden onder meer getest zijn op deze criteria:

  • zeer hoge snelheden, zoals die op de Duitse snelweg mogelijk zijn
  • noodstops op een droge weg
  • duurzaamheid gedurende 40.000 km
  • optimale rondheid en afrolkwaliteit
  • samenhang tussen de bandspecificaties en het model Audi

 

Hermans Herentals Momenteel zijn we open
Bekijk onze openingsuren